© Alle rechten voorbehouden | Links  

Home.Begeleiding.Lichaamswerk.Workshops.Agenda.Tarieven.Contact.

Integratief psychotherapeut
Begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen bij rouw, trauma en verlies
Vrouwencirkels

Ontdek samen met andere vrouwen je ware VrouwenKracht.  

We gaan samen op zoek naar onze innerlijke kracht.  We maken hierbij gebruikt van onze drums, onze stem en droomreizen.

Wat is jou gave, wat heb je nu op dit moment in je leven nodig om vooruit te gaan, waar wil je bij stil staan, wat heb je te vieren, wat zijn je rollen...

Laat ons opnieuw samen delen in kennis, creativiteit en energie, laat ons opnieuw stilstaan bij het feit dat we allen zusters zijn van elkaar, diep verbonden via onze zielen.

Naast deze avonden wordt er minstens één maal per jaar een wolvenweekend georganiseerd, een weekend waar we ons verbinden met ons wilde zelf en een bezoek brengen aan het wolvencentrum  te Bilstain (Hoge Venen).

Deze cirkels zijn bedoeld voor ieder die even tijd wil maken voor zichzelf.  Even weg van alles en iedereen en echt dicht bij je-zelf komen.

Er wordt gewerkt met klanken van verschillende instrumenten (klankschalen, drums, indian flute,...) die je begeleiden tijdens je innerlijke reis.

Reiki

Reiki is er voor iedereen,via onderstaande graden kan je je opnieuw met deze energiebron verbinden.

 

1ste graad - een ware onderdompeling in energie, je leert de basis handposities aan om jezelf en anderen te behandelen maar daarnaast zijn ook 4 initiaties voorzien waarbij je kanalen worden gezuiverd en je terug in verbinding gebracht wordt met de bron.


2de graad - is een spirituele verdieping,  je krijgt symbolen en mantra’s aangereikt om op een hoger niveau te helen.  Je kan met deze symbolen aspecten van je verleden helen en kracht geven naar doelstellingen in de toekomst.


3de graad - is de mastergraad, hierna kan je zelf mensen opleiden.

 

Prijs: 100.00 Euro/graad.

Relaxatiecirkels
Alle data zijn terug te vinden in ons Agenda.
Rituelen kunnen ook op individuele basis uitgevoerd worden, neem  hiervoor gerust contact op.
Munay-Ki