De Maansikkel jouw therapeut in Gent Fabienne De Groote

Wat anderen vertellen:

Het is nu bijna 9 jaar geleden dat ik mijn zoontje mocht ontmoeten en meteen ook weer afscheid moest nemen van hem.  Na 25 weken zwangerschap kwam hij even gedag zeggen om nadien opnieuw een “engeltje” te worden.  Dat hij niet meer leeft, heb ik ondertussen een plaatsje kunnen geven, maar de manier waarop ik afscheid nam van hem bleef een moeilijk gegeven.

Fabienne nam me mee op een reis door de tijd.  Ik ging terug naar de dag van de geboorte en het afscheid nemen. Op zich een zeer heftige belevenis, maar een grote stap voorwaarts in mijn rouwproces.  Door haar zachte manier van begeleiden en nabij zijn, slaagde ik erin te doorvoelen wat ik op dat moment nodig had om verder te kunnen en nam ik opnieuw afscheid. Deze sessie gaf/geeft me een houvast waarnaar ik in moeilijke momenten kan teruggrijpen, een houvast die de pijn die af en toe de kop opsteekt, verzacht.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Fabienne mocht ontmoeten…

Caroline


Om mijn vliegangst te overwinnen, klopte ik aan bij Fabienne voor een begeleiding hypnotherapie. Mijn vliegangst en hoogtevrees zorgde voor pure paniek, zelfs al bij het zien van een vliegtuig.
Tijdens de sessie nam Fabienne me op een veilige manier mee. Haar zachte aanpak en haar aangename stem zorgen voor het nodige vertrouwen. Er wordt niet dieper gegraven dan nodig, maar vooral de gevoelslaag wordt aangepakt. Na de sessie voelde ik een enorme opluchting. Toen ik 3 maanden later effectief ‘moest’ vliegen schreef ik haar na de landing de volgende woorden:

‘vandaag was The Day… Hoe zalig ontspannen was de vlucht… ik kon ervan genieten. Het trucje om te ontspannen en het ankerpunt hielpen mij enorm als er toch een klein angstmoment kwam. Ik kon ook de mantra in mijn hoofd herhalen waardoor ik me veilig bleef voelen. Ik keek zelfs door het raampje en bij het landen bleef ik kijken. Deze keer geen tranen van angst, maar wel tranen van opluchting en pure blijheid’.

Zeker een aanrader!

Dominiek


Vorig jaar volgde ik de driedaagse ‘Herken-je-ware zelf’.
Wat een fijne, warme en waardevolle ervaring.
In kleine groep ruimte krijgen om te mogen zijn, om stil te kunnen staan bij jezelf. Op een zachte manier neemt Fabienne je mee voor een reisje in jezelf.

Dominiek

Ik ben heel tevreden op de manier van werken en afspraken mede ook door dat ik mijn dochtertje beetje bij beetje weer zie opengaan ook al heeft ze nog een lange weg te gaan bedankt alvast aan Fabienne De Groote.

A.


Fabienne en Roy (haar lieve mooie hond) zijn een topduo. Ze bieden een begeleiding waardoor je als mens versterkt. Ze voelen haarfijn aan welke hulpvraag(/vragen) achter je bewuste processen ligt (/liggen). Vanuit dat aanvoelen vloeit een zachte begeleiding die je in verbinding stelt met dat wat je nodig hebt. Ik ben maw heel erg dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Ik voel me enorm gesterkt,wat doorvloeit in al mijn levensgebieden en dus mijn dagelijks leven voor mezelf en diegene rondom mij mooier kleurt. Fabienne is ook heel creatief,in alle betekenissen van het woord…wat haar therapeutisch werk heel waardevol maakt. Alsook vind ik (en ik niet alleen) dat ze zo een hele zachtaardige,liefdevolle dame is…de verbinding die ze heeft met het hart is er één die zoveel levenswijsheid en liefde spiegelt. Aan haar denken tovert een glimlach in mijn hart,wat doorstraalt in mijn hele lijfje 

Elke


Heel lieve dame, zeer professioneel.
Ik kom na elke klankschaalmassage als herboren terug. Zalig .
Ook de Reikisessies zijn heel leerrijk.en uiterst ontspannend.

Annick


Herken je ware zelf…

Mooi …

Intens…

Integer…

Liefdevol…

In verbinding…

Vrouwenenergie…

Kwetsbaar…

Dankbaar aan jou Fabienne.

Marleen


Ik ben heel tevreden. Eindelijk een psychotherapeut gevonden waarmee het klikt. Ik heb het gevoel ten volle mezelf te mogen zijn,wat ik nooit eerder had. Dat is echter nodig om het maximale uit therapie te kunnen halen. Ik kreeg tot nu toe reeds heel waardevolle tips,begeleiding,advies,begrip, luisterend oor,erkenning…dat echt aanvoelt. Ze straalt een authenticiteit uit dat ik nog nooit eerder ervoer in een hulpverlenersrelatie (waarin ik de client ben) en wat ik enorm apprecieer. Het doet me écht deugd en verlicht me. Fabienne zie ik als een heel lieve,spontane,zachte, wijze,liefdevolle madam die haar werk met en vanuit haar hart doet. Waarmee ik niet bedoel dat ze haar hoofd en handen niet gebruikt! Ze lijkt daarin een perfect evenwicht in te bewaren (weet/voelt wanneer wat kan helpen)wat zich vertaald in haar begeleiding. Haar intuïtie lijkt me dan ook heel sterk ontwikkelt en een heel waarevolle helper/kwaliteit. Het is voor mij de eerste keer dat ik dat zo sterk voel bij een psychotherapeut en dat schept vertrouwen, rust, blijdschap,geloof en hoop. Haar begeleiding en kwaliteiten worden heel erg versterkt door Roy,haar trouwe therapiehond. Of is het Roy zijn kwaliteiten en begeleiding die versterkt worden door Fabienne? Hoe dan ook…het is een topduo. Blij beide te leren kennen hebben. 2 mooie zielen!

A.